About

Famesy Textiles is een Nederlandse one-stop-shop voor custom-made textiel. U mag rekenen op een vast team van enthousiaste medewerkers met passie voor mode, techniek en een praktische instelling. Maar Famesy Textiles is méér dan ‘zomaar’ een textielbedrijf. Omdat wij een direct belang hebben in een moderne productiefaciliteit in Istanbul, worden uw bestellingen ook nog eens razendsnel verwerkt en uitgeleverd. De monsters heeft u al na een week in huis...

Focus op kwaliteit
Kwaliteit staat bij Famesy voorop. In onze fabriek wordt conform de hoogste normen gewerkt, waarbij het productieproces constant wordt gemonitord. Kleurechtheid, naden, weefkwaliteit, prints, merk- en labelaanduidingen? Alle aspecten worden scherp gecontroleerd. Bovendien profiteert u van aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden. Grote order? Famesy Textiles beschikt over een netwerk van betrouwbare producenten. In Turkije, maar ook in het Verre Oosten. Van design en productie tot verpakken en verschepen; we verzorgen het hele traject.

Wie?
Famesy Textiles is een initiatief van Fatma Unnu, een even ervaren als enthousiaste specialiste in private label textiel. Fatma is aandeelhouder van een moderne textielfabriek in het mondaine Istanbul, Turkije. Een garantie op hoge kwaliteit en snelle levertijden.

 

● Professioneel team
● Eigen productiefaciliteit in Turkije
● Wijdvertakt internationaal netwerk
● Maximale kwaliteit, minimale kosten
● Ervaring met alle vormen van textiel
● Snelle levertijden

Alle rechten voorbehouden © 2011 Famesy Textiles